Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Bitcoin

Bitcoin kortvarig prisanalyse: 15. oktober

Efter at have testet modstandsniveauet på $ 11.731 den 13. oktober, tog den fremherskende markedstendens verdens største kryptokurrency langt under $ 11.500. Mens den pågældende bevægelse skulle have været mindre, tog senere korrektioner BTC ned til $ 11.316 på pressetidspunktet. Selvom den større tendens syntes hausse, var der også en langsommere aftagende bekymring med at hæve hovedet med et par historiske tegn, der også steg.

4-timers diagrammet for Bitcoin foreslog, at BTC ved pressetiden bryder en symmetrisk trekant, men kryptoaktivet fortsatte med at modtage underliggende støtte fra det 50-bevægende gennemsnit. Den fremherskende tendens mindede imidlertid om en bearish breakout, der blev vidnet den 21. september. Som fremhævet i det vedhæftede diagram steg prisen før den bearish pause, og selvom det så ud til, at prisen ville hoppe tilbage fra 50-MA, gjorde den det ikke.

Efter den bearish breakout testede kryptokurrencyens pris sin 2. support, og med hensyn til det nuværende prisinterval forblev det 2. supportniveau på $ 10.800 ved pressetid.

Yderligere understregede Relative Strength Index eller RSI et overgangsområde, da et fald under 50 kan føre til, at salgstrykket overtager kontrollen. Mens en genudspring fra 50-MA stadig var mulig, kan chancerne for, at trenden gentager sig, ikke ignoreres.

I lyset af regnskab for en bearish periode afbildede 1-timersdiagrammet for Bitcoin Trader dannelsen af ​​en faldende trekant. Nu vil et breakout fra mønsteret muligvis tillade, at kryptoaktivet falder til under 0,65 Fibonacci-niveauet, og den eventuelle re-test kan komme til $ 11.055 som den første support. Men hvis man skulle tage højde for gentagelse af trend, kunne den anden support findes på $ 10.896.

En ideel kortslutningsposition, der kan udnyttes i denne tendens, er at oprette en indgangsposition på $ 11.410 med et stoptab på $ 11.550. Risiko / belønningsforholdet på 2,57x opnås ved at holde en take profit på $ 11.050.

Author Image
admin