Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Krypto

Market Wrap: Bitcoin Steadies hintaan 18,7 000 dollaria; Big Ether -vaihtoehtojen sijainti noin 1120 dollaria ei ole nouseva

Market Wrap: Bitcoin Steadies hintaan 18,7 000 dollaria; Big Ether -vaihtoehtojen sijainti noin 1120 dollaria ei ole nouseva
Volyymivajeet ja joulukuun Crypto Profit hitaus saivat bitcoinin liukastumaan tasaisesti alle 19 000 dollarin; eetterivaihtoehdot paikan yläpuolella ovat korkeimmat 1120 dollarin lakohinnalla.

Bitcoinin (BTC) kaupankäynti noin 18705 dollaria klo 21.00 UTC (kello 16.00 ET). Liukastui 1,7% edellisten 24 tunnin aikana.
Bitcoinin 24 tunnin vaihteluväli: $ 18,629- $ 19,299 (CoinDesk 20)
BTC on alle 10 ja 50 päivän liukuva keskiarvo, laskeva signaali markkinateknikoille.

Bitcoinin hinta romahti jälleen tiistaina maanantain laskun seurauksena. Noin klo 06.00 UTC (kello 1.00 ET) kauppiaat alkoivat myydä, mikä huipentui siihen, että hinta nousi niinkin alhaiseksi kuin 18629 dollaria CoinDesk 20 -tietojen mukaan. Hinta elpyi jonkin verran ja oli 18 705 dollaria lehdistön aikaan.

Lue lisää: Bitcoin laskee 2% eurooppalaisina osakkeina nähdä tappiot Brexit-huolenaiheista

Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön.
“Lyhytaikainen vauhti on pudonnut”, totesi Katie Stockton, Fairlead Strategiesin tekninen analyytikko. “Yliostetut / ylimyydyt toimenpiteet tukevat vielä kahden tai kolmen viikon vakauttamista ennen nousutrendin jatkumista.”

Momentum, muodossa volyymi, on toistaiseksi paljon pienempi tällä viikolla kuin edellinen viikko. CoinDesk 20: n seuraama pörssi koki tällä viikolla keskimäärin alle miljardin dollarin päivittäisen keskimääräisen spot-toiminnan.

Suurimpien CoinDesk 20: n Bitcoin-volyymit vaihtavat kulunutta kuukautta.
Lähde: Shuai Hao / CoinDesk Research
Joitakin epävarmuustekijöitä perinteisillä markkinoilla saattaa olla vuotamassa kryptovaluuttaekosysteemiin, totesi pörssin BitFlyerin operatiivinen johtaja Joel Edgerton. “Lyhyellä aikavälillä ei ole selkeää markkinasuuntaa, ja (Yhdysvaltain) kongressin kannustinkeskustelut ovat positiivisia ja lisääntynyt sääntelyn painopiste negatiivinen”, Edgerton kertoi CoinDeskille.

Tiistain maailmanlaajuinen osakekehitys näyttää hyvältä parhaimmillaan:

Aasian Nikkei 225 päätti päivän liukastumalla 0,30%, kun japanilaiset sijoittajat olivat odotustilassa mahdollisessa Yhdysvaltojen elvytyspaketissa.

Euroopan FTSE 100 sulki tasaisen, vihreän 0,05 prosentin, kun kauppiaat pysyivät varovaisina meneillään olevien Brexit-neuvottelujen epävarmuuden takia.
Yhdysvalloissa S&P sai 0,40% uutislääke Pfizer on aloittamassa coronavirusrokotteensa toimittamista.
Lue lisää: SBI-SIX Exchange -kumppanuus tarjoaa Singaporen institutionaalisia salauspalveluja

“Luulen, että saatamme nähdä bitcoinin olevan alle 19 000 dollaria vielä pari viikkoa, kun sijoittajat ottavat voittonsa ja alkavat rentoutua ennen joulua”, sanoi Michael Gord, salauskauppayrityksen Global Digital Assets toimitusjohtaja. “Odotan kysynnän kasvavan, kun yrityksillä ja laitoksilla on uudet budjetit vuoteen 2021 ja niiden on päätettävä, mihin ne käytetään”.

Jotkut kauppiaat asettavat myös selkeästi osan bitcoin-omistuksestaan ​​eetteriin. Tämä näkyy päivittäisenä trendinä spot-ETH / BTC-parissa, joka on edelleen nouseva teknisen analyysin standardien mukaan palattuaan marraskuun lopulla. Toisin sanoen jotkut kauppiaat myyvät BTC: tä ETH: n ostamiseksi.

“Alfan etsiminen uudelleen muiden rahakkeiden joukosta estää todennäköisesti bitcoinia saamasta lisää voittoja, kun pääomaa käytetään muualla”, totesi salausvälitystoiminnan Bequantin tutkimusjohtaja Denis Vinokourov.

“Historiallisesti lomien markkinat ovat laskeneet, kun sijoittajat ottavat voittoja ja vievät aikaa markkinoilta”, lisäsi Global Digital Assetin toimitusjohtaja Zachary Friedman. “Sivusuunnassa trendimarkkinoilla voi myös näkyä alttiiden kolikoiden nousu.”

Korkein eetterivaihtoehtojen avoin kiinnostus spotin yläpuolella on 1120 dollaria
Markkina-arvon mukaan toiseksi suurin kryptovaluutta, eetteri (ETH), laski tiistaina noin 563 dollaria ja liukastui 4% 24 tunnissa 21:00 UTC (16:00 ET).

Elinkeinonharjoittajat ovat keränneet vaihtoehtoja 1120 dollarin lakohintaan 1 ETH. Tällä tasolla on nyt korkein avoin korko lakkoilta yli nykyisen spot-hinnan. Skewin tietojen mukaan 60% lakoista on kuitenkin edelleen haittapuolella.

Lisäksi 1120 dollarin lakon suuri asema ei välttämättä ole nouseva.

“Voimme nähdä, että ottajat – yksityissijoittajat tai julkiset sijoittajat – ovat todella lyhyitä kaukana rahattomia puheluita 1120 dollaria ETH: lla”, kertoi Greg Magadini, data-aggregaattorin Genesis Volatilityn toimitusjohtaja.

Vaihtoehtojen vaihto Deribit’s

tiedot, Magadini osoitti (kaaviossa), että 1120 dollarin lakon suuri asema on kauppiaita, jotka myyvät nämä puhelut Deribitissä. “Vähittäiskauppa on ollut lyhyeksi myyntiä”, hän lisäsi.

Muut markkinat

CoinDesk 20: n digitaaliset varat ovat kaikki tiistaina punaisia. Huomattavia häviäjiä kello 21.00 UTC (klo 16.00 ET):

omg-verkko (OMG) – 8,3%
algoritmi (ALGO) – 8,2%
tähti (XLM) – 7,3%
Lue lisää: Salausrahastot ovat nähneet ennätyksellisen sijoitusvirtauksen viime viikkoina

Hyödykkeet:

Öljy oli tasaista, kasvoi 0,02%. West Texas Intermediate -öljyn tynnyrihinta: 45,63 dollaria.
Kulta oli vihreässä 0,39% ja 1869 dollaria lehdistöaikana.
Treasurys:

Yhdysvaltojen 10 vuoden valtionlainojen tuotto laski tiistaina pudoten 0,913: een ja punaisella 0,53%: iin.

Author Image
admin