Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Bitcoin

Til tross for den harde økonomien, gjør Bitcoin Miners det ganske bra

Her er en interessant forestilling. På papir har bitcoin og crypto gruvearbeidere så ut til å lide så sent. Industrien har falt i en grop av svarthet etter spredningen av coronaviruspandemien, da den ikke anses som et “nødvendig” felt på samme måte som restauranter og dagligvarekjeder er.

Bitcoin Miners tjente mye penger forrige måned

Og i august, ifølge en ny rapport, skal bitcoin- og kryptovaluta-gruvearbeidere ha tjent godt over $ 300 millioner. Til tross for pandemien, til tross for alle de tøffe økonomiske forholdene som verden står overfor akkurat nå, gjorde gruvearbeidere seg ganske bra for seg selv og samlet over 360 millioner dollar.

Hvordan kan dette være? I løpet av de siste månedene har Bitcoin Era gruvefirmaer blitt utsatt for nedleggelser og andre problemer som angivelig har forhindret at deres virksomhet opprettholder regelmessighet. Bedrifter som Riot Blockchain har sagt at deres daglige drift har vært under den harde oppstarten av coronavirus siden den spredte seg over hele USA. Selskapet hevder å ha lidd økonomisk, og det er uklart når ledere vil være i stand til å nå full kapasitet igjen.

I tillegg har andre firmaer – som Digital Farms i California – blitt tvunget til å stenge helt. I det minste har Riot Blockchain holdt åpent gjennom hele denne perioden. Digital Farms og andre er blitt gjort for å lukke dørene på ubestemt tid mens ting til slutt blir rettet ut.

Disse selskapene anses ikke som viktige virksomheter, og mange gruvearbeidere har blitt tvunget til å stenge alt utstyret og jobbe eksternt. Fra et økonomisk og forretningsmessig perspektiv, bør ikke gruveindustrien ha det så bra som det er, og likevel, av en eller annen grunn, ser det ut til at ting tar seg opp i gruverommet mer enn noen gang.

Kanskje en av de største grunnene til at gruveindustrien gjør det så bra som for sent, er det faktum at mange nye kjøpere går inn i bitcoin- og kryptohandelverdenen. Disse kjøperne ønsker nå å få fingrene på nye bitcoin-enheter som et middel til å beskytte seg selv og sin formue mot inflasjon og andre tøffe økonomiske forhold som krever nye eiendeler og nye pengemetoder enn sviktende former for fiat.

Kryptoindustrien vokser i popularitet

Disse nye myntene må hentes fra et sted, og de eneste menneskene med teknologien og kunnskapen til å gjøre dette er gruvearbeidere, så til tross for at de betraktes som “ikke-essensielle”, er det fortsatt nok i virksomhet for å sikre at bitcoin overlever dette ny bølge av økonomisk frykt som har rammet hjertet til handelsmenn overalt.

Mange ser nå bitcoin som en metode for å sikre sin formue mot noen av de tøffeste økonomiske situasjonene der ute. De anser bitcoin som en gyldig måte å holde pengene intakte mens nasjonen deres kommer tilbake på sporet, og som et resultat ser det ut til at handel har økt til enestående nivåer de siste månedene alene.

Author Image
admin